Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

dk-flag   se-flag

Profil

Dansk Autoværn A/S er Danmarks førende leverandør af trafiksikkerhed.

​Med mere end 80 års erfaring har vi designet, udviklet, produceret og leveret alle former for trafiksikrende foranstaltninger til de danske veje. Vi er eksperter i at finde de rigtige løsninger, og vi bliver ofte anvendt som rådgivere for kommunerne, Vejdirektoratet og entreprenører over hele landet.

Vi indgår sammen med Milewide A/S i koncernen Contraffic A/S, og samarbejder på tværs med mange forskelligartede producenter inden for trafiksikkerhed. Dette sikrer, at vores kunder altid får de mest optimale løsninger.
Vi har kontorer i Silkeborg og Bjæverskov.

Vores filosofi er, at der skal være 100% kvalitet i alle led fra rådgivning til produktion og montage. Vi lægger vægt på at være løsningsorienterede og proaktive. Gennem tæt dialog med både kunder og samarbejdspartnere, sikrer vi en smidig proces og en løsning i højeste kvalitet.

Vores løsninger omfatter autoværn, trafikværn, energiabsorberende terminaler, rækværk, støjskærme, trafikmoduler og portaler til alle vejtyper, såvel til naturskønne områder som til områder, hvor der kræves særlig sikkerhed. For os er det vigtigt, at der opnås en optimal løsning hver gang.

Dynamisk og udviklingsorienteret

Vi er dynamiske og har konstant fokus på at udvikle virksomheden til gavn for vores kunder. Det betyder at vores medarbejdere løbende tilbydes videreuddannelse og vores produkter løbende udvikles og gøres endnu bedre.

Montering

Det kræver erfaring, viden og kapacitet at montere trafiksikring, og de kompetencer besidder vi. Alle vores montører er specialuddannede, og vi sætter en stor ære i at montagen forløber hurtigt og sikkert i alle faser til kundens tilfredshed.

Reparation døgnet rundt

Fleksibilitet er et nøgleord for os. Vi tilbyder derfor en hurtig service og kan rykke ud med meget kort varsel ved påkørsler og skader i trafikken. Det betyder dels at trafikken hurtigt kan normaliseres samt at skaderne begrænses.

Vi er de største på markedet, og vi vil fortsætte med også at være de bedste!

​Se vores virtuelle brochure

Vi har fået lavet en brochure, hvor det er muligt at læse meget mere omkring trafiksikkerhed og en god økonomi.

Så klik på linket, og gå på opdagelse i vores brochure. 

Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du måtte have nogle spørgsmål.​

Åben vores brochure ved at klikke her eller på billedet

​Firmainformation

Dansk Autoværn A/S

CVR: 34991014

Adresseinformation

Tietgensvej 12 - 8600 Silkeborg

Pilebækvej 5 - 4632 Bjæverskov

Kontaktinformation

Telefon: +45 86 82 29 00

E-mail: info@davas.dk

Følg os på LinkedIn: