Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

dk-flag   se-flag

Ring til os på Tlf. 

86 82 29 00​

Målsætning

​Det er vores erklærede målsætning at være førende i Danmark inden for vores hovedproduktgrupper. Det betyder, at vi lige fra udvikling til produktion, levering og montering skal levere markedets højeste standard. Vi skal altid være i stand til at møde vores kunders behov for trafiksikkerhed.

Konstant vækst

Dansk Autoværn A/S skal være dynamisk og en virksomhed i konstant bevægelse. Vi skal bevare den førertrøje, som vi har iklædt os, og vores produkter, rådgivning og service skal give størst mulig værdi for vores kunder. Samtidig skal vi løbende tilpasse vores produktsortiment med trafiksikre løsninger.

Kvalitet til tiden

Vi vil være kendte for at levere topkvalitet til aftalt tid – hver gang. Kvalitet og levering handler nemlig om troværdighed, og den sikrer vi gennem omhyggelig planlægning og koordinering af hver eneste detalje.

En god arbejdsplads

Vi er bevidste om, at et firma kun kan opretholde en positiv udvikling, hvis medarbejderne er engagerede og motiverede. Derfor er det vigtigt for os at sikre, at Dansk Autoværn A/S er en god arbejdsplads, hvor hver enkelt medarbejder trives og udvikles fagligt. Det er en afgørende værdi, at alle føler stolthed og glæde ved at være ansat i DAV.

​Firmainformation

Dansk Autoværn A/S

CVR: 34991014

Adresseinformation

Tietgensvej 12 - 8600 Silkeborg

Pilebækvej 5 - 4632 Bjæverskov

Kontaktinformation

Telefon: +45 86 82 29 00

E-mail: info@davas.dk