Kantsikring af sti

DAV NORDIC designer ofte specialløsninger. En af disse løsninger er kantsikring af en 900 m lang sti i Rudersdal Kommune. Stien har i årevis været udfordret pga. et nærliggende åløb. Stien skrider og har forvoldt store vedligeholdelsesomkostninger. Nu har DAV NORDIC fundet en løsning på problemet.

  • Ydelse: 900 meter kantsikring af autoværns B-profil
  • Bygherre: Rudersdal Kommune
  • Entreprenør: DAV NORDIC A/S
  • Underentreprenør:
  • Rådgiver:
Projektleder

Bendt Nielsen

Projektleder
+45 29 44 61 02

DAV NORDIC løser stor specialopgave

Nyvangsstien benyttes af rigtig mange skolebørn m.fl. hver eneste dag. Stien går igennem et parcelhusområde og har i årevis været en udfordring for Rudersdal Kommune. Pga. det næliggende åløb og det våde miljø har der været behov for ny belægning og opretning af stien flere gange. Samtidig ligger stien på en skråning ned mod åløbet, som potentielt kan være farligt at styrte ned ad. Derfor kontaktede Rudersdal Kommune DAV NORDIC, som tidligere har sikret mindre stier i kommunen.

Stort og omfattende projekt

Dette projekt var imidlertid mere omfattende. Alene stiens længde på 900 meter gjorde, at det blev en større opgave. Løsningen blev et autoværn under terræn, som med 2,20 meter dybe septrer sikrer at jorden ikke skrider ned mod åløbet. Over jorden er der monteret et flot pulverlakeret rækværk. Løsningen er både en forskønnelse af stien, en langt højere sikkerhed på stien og en holdbar løsning i forhold til den fremtidige vedligeholdelse.

DAV NORDIC er stærke til specialløsninger

DAV NORDIC har mange gange leveret specialløsninger til kunder i hele landet. Eksempler på dette er en præfabrikeret komplet træbro i Hvidovre, som var en billigere løsning end reparation af den gamle træbro. Et andet eksempel er sammenbygning af autoværn og støjskærm på Bering-Beder vejen. Pga. pladsmangel var der ikke plads til begge dele, men det har DAV NORDIC løst ved at sammenbygge autoværnet med støjskærmen.

Galleri fra projektet

Relaterede cases