Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

dk-flag   se-flag

Ring til os på Tlf. 

86 82 29 00​

Nyheder​​

Vi har samlet en fuld liste over vores nyheder.

Vi lægger løbende nyheder ud om leverancer, nye produkter, organisationsændringer mv.

Hold dig opdateret og følg med i hvad, der sker på siden og på LinkedIn

Dansk Autoværn leverer Danmarks højeste støjskærm til Kolding
21-02-2019
Dansk Autoværn har for Barslund leveret og monteret en ca. 2 km lang støjskærm ved Bramdrupdam i Kolding. Støjskærmen er den hidtil højeste i Danmark og på store dele af strækningen er den helt op til 7 meter. Den skal reducere støjen fra den Sønderjyske Motorvej mod boligområder i Bramdrupdam.
Læs hele nyheden
Nye CE-mærkede brorækværk fra Dansk Autoværn A/S
14-02-2019
Dansk Autoværn kan med to nye brorækværk, H2W1 og H2W3 nu som de eneste i Danmark tilbyde en rækværksserie i H2 i 3 arbejdsbredder. Det betyder, at broer kan monteres med rækværk, der ser fuldstændig ens ud men med mulighed for at kombinere de forskellige arbejdsbredder og egenskaber. Det giver klare fordele.
Læs hele nyheden
Dansk Autoværn leverer igen til Kalundborgmotorvejen
29-11-2018
Anden etape af Kalundborgmotorvejen, som omhandler anlæg af motorvej syd om Regstrup, får støjskærm, autoværn og paddehegn fra Dansk Autoværn. Strækningen er på 6,5 km og indeholder ramper, der forbinder lokalområdet med motorvejen.
Læs hele nyheden
Dansk Autoværn leverer effektiv lyddæmpning til Forsvaret
22-10-2018
Sjælsø Skydebane er blevet lyddæmpet med 41.000 lydbafler leveret til Forsvaret over de sidste 4 måneder. Resultatet er en kæmpe succes.
Læs hele nyheden
Dansk Autoværn løser støjproblem i Brædstrup
21-09-2018
​Efter at have kæmpet i 7 år har boligejerne i Brædstrup fået en 329 m lang støjskærm fra Dansk Autoværn A/S. Støjskærmen dæmper støjen fra trafikken på Horsensvej og Silkeborgvej, hvor biltrafikken er steget fra 4.000 biler i døgnet til 17.000 over de seneste 15-20 år.
Læs hele nyheden
Dansk Autoværn A/S fylder 90 år og står stærkere end nogensinde
10-09-2018
Dansk Autoværn fylder 90 år i 2018 og står på et stærkt fundament, der udvikles yderligere i de kommende år. Virksomheden leverer ikke længere kun løsninger til anlægsprojekter, men bevæger sig over i byggeriet og har succes med det.
Læs hele nyheden
210 lejligheder får stålaltaner fra Dansk Autoværn A/S
14-08-2018
Dansk Autoværn A/S har vundet sin første store ordre på levering og montering af stålkonstruktioner til byggebranchen. 210 stålaltaner skal leveres og monteres i Skovbærparken i Haderslev, og Dansk Autoværn er klar til at byde på andre store stålentrepriser i byggebranchen.
Læs hele nyheden
Trafikmoduler med chaussesten fra Dansk Autoværn til Favrskov Kommune
25-06-2018
Favrskov Kommune har valgt 20 trafikmoduler med chaussesten fra Dansk Autoværn som trafikdæmpende løsning i Thorsø. Det er en klar fordel, at modulerne er mobile og kan flyttes, og chaussestenene giver en flot finish, som klæder området.
Læs hele nyheden
Dansk Autoværn leverer flødeboller til Aarhus Kommune
02-05-2018
Aarhus Kommune har valgt 7,5 tons beton udført som 30 ”flødeboller” fra Dansk Autoværn. Flødebollerne anvendes som fundament for skilte til trafikregulering og bygningsarbejder.
Læs hele nyheden
Dansk Autoværn leverer massivt til Nordhavnsvej – Københavns Kommunes største vejprojekt
21-03-2018
Dansk Autoværn A/S har i 2 1/2 år arbejdet på Nordhavnsvej - Københavns Kommunes største vejprojekt. Nordhavnsvej er blevet tilsluttet Helsingørmotorvejen, og projektet er et tilløbsstykke for arkitekter og ingeniører, der studerer de helt særlige løsninger, der er lavet på strækningen.
Læs hele nyheden
Dansk Autoværn A/S leverer Naturawall Støjskærm til Aalborg
08-11-2017
Dansk Autoværn A/S leverer for første gang i Danmark Naturawall Støjskærm. Skærmen opføres på den nye omfartsvej syd om Aalborg.
Læs hele nyheden
Dansk Autoværn vinder igen vedligeholdelsen af Statens Veje
06-10-2017
Dansk Autoværn fik 4 år mere med vedligeholdelse af Statens Veje. Entrepriserne blev vundet i 4 ud af 5 distrikter i Danmark og er med kontraktstart fra 2018. Hermed er det i alt 19 år Dansk Autoværn har varetaget opgaven.
Læs hele nyheden
Hørsholm Kommune får specialtrafikmoduler fra Dansk Autoværn A/S
21-09-2017
Dansk Autoværn A/S har i forbindelse med ny asfaltbelægning på Frederiksborgvej i Hørsholm leveret specialproducerede trafikmoduler ved Ørbækgårds Allé.
Læs hele nyheden
Dansk Autoværn A/S leverer særlig smal støjskærm til E45
15-09-2017
Dansk Autoværn A/S har leveret og monteret 379 m støjskærm langs E45 ved Munkdrup. Randers Kommune har nyudstykket et boligområde, som skulle sikres mod støj fra motorvejen, og pga. pladsmangel var det et krav at støjskærmen var meget smal.
Læs hele nyheden
Dansk Autoværn leverer massivt til ny Holstebro Motorvej
19-06-2017
Dansk Autoværn A/S har i de seneste 3 år leveret massivt til den nye motorvej mellem Herning og Holstebro.
Læs hele nyheden
Dansk Autoværn A/S lancerer Green Wall støjskærm
12-06-2017
Dansk Autoværn har fået forhandlingen af Green Wall, som er en stålstøjskærm med grøn beplantning. Den falder naturligt ind i området og har en kort installationstid.
Læs hele nyheden
Arkil valgte Dansk Autoværn til 18 broer på Lolland
08-06-2017
18 broer på Lolland er blevet fornyet og hævet i forbindelse med elektrificeringen af banestrækningen til Rødby. Dansk Autoværn har over en periode på 3 år leveret til alle broer.
Læs hele nyheden
Dansk Autoværn A/S leverer for tredje gang til ny banestrækning, Ringsted - København
01-05-2017
Dansk Autoværn har haft op til 14 medarbejdere på strækningen TP4 – Urban Tunnels, som er en del af den nye banestrækning, Ringsted - København. Samarbejdet efter snart 3 år på den samlede entreprise er i særklasse.
Læs hele nyheden
465 m rækværk med led lys og mahogni liste fra Dansk Autoværn A/S
19-04-2017
Dansk Autoværn har leveret 465 m specialfremstillet rækværk til skolestien i Køge. Rækværket er afsluttet med led lys fra X LIGHT, som gør løsningen eksklusiv
Læs hele nyheden
Dansk Autoværn leverer til Københavns Kommunes største vejprojekt
24-03-2017
Dansk Autoværn A/S har i halvandet år arbejdet med Københavns Kommunes største vejprojekt på Nordhavnsvej i forbindelse med vejens tilslutning til Helsingørmotorvejen. Projektet er blevet et tilløbsstykke for arkitekter og ingeniører, der studerer den helt særlige løsning, der er lavet på strækningen.
Læs hele nyheden
MILEWIDE har leveret over 1.000 master til Essingeleden E4 og Kristinebergsmotet i Stockholm
23-03-2017
MILEWIDE har leveret massivt til Essingeleden E4 og Kristinebergsmotet i Stockholm og leverancerne fortsætter. Over 1.000 lysmaster og pullerter er leveret indtil nu, og MILEWIDE har dermed sat et solidt aftryk på Sveriges mest trafikerede vej.
Læs hele nyheden
Massive leverancer fra Dansk Autoværn til Køge Bugt Motorvejen
09-03-2017
Dansk Autoværn har i halvandet år arbejdet på Køge Bugt Motorvejens udvidelse, som pågår samtidig med etablering af hurtigbane fra København til Ringsted. Der er leveret små 7 km autoværn samt egenudviklet broautoværn til 4 broer.
Læs hele nyheden
Dansk Autoværn eneforhandler af ny støjskærm
09-03-2017
Dansk Autoværn A/S har pr. 1. marts 2017 fået eneforhandlingen af Naturawall støjskærm. Naturawall er en specialudviklet støjskærm, som bl.a. kan opstilles i boligområder. Den falder naturligt ind i området og er både dekorativ og et plus for miljøet.
Læs hele nyheden
KPC Herning vælger Dansk Autoværn til Esbjergs nye shoppingcenter
03-03-2017
Dansk Autoværn A/S har til Esbjergs nye 30.000 m2 store shoppingcenter leveret autoværn og personrækværk til parkeringspladserne.
Læs hele nyheden
Stærkt Dansk Autoværn udvider med datterselskab i Sverige
13-02-2017
Dansk Autoværn A/S har pr. 1. december 2016 etableret datterselskab i Sverige. Samtidig er virksomheden Milewide, som er dansk design vejudstyr, kommet under Dansk Autoværns vinger. Virksomheden har fra 1. januar 2017 samme ledelse, og der skabes synergier for kunderne.
Læs hele nyheden
Dansk Autoværn sikrer Aarhus Letbane
06-01-2017
Der er høj sikkerhed omkring anlægningen af Aarhus Letbane. Dansk Autoværn har løbende udlejet ståltrafikværn til projektet. og denne gang er det ca. 5.000 m Mini-Guard, der er placeret på forskellige strækninger i Aarhus. Mini-Guard ståltrafikværn afskærmer både byggeriet fra den kørende trafik og sikrer medarbejderne på byggeriet.
Læs hele nyheden
Rækværker og facadebeklædning fra Dansk Autoværn
28-11-2016
Dansk Autoværn er specialist i rækværker, specielle jernkonstruktioner og facadebeklædning. Vores produkter udføres i de stålkvaliteter, vores kunder ønsker og kan også leveres i cortenstål. Vi leverer rækværker til parkeringshuse, terrasser, svalegange, franske altaner mv. og alle leverancer er specialudviklede i samarbejde med vores professionelle team af ingeniører.
Læs hele nyheden
Silkeborg Motorvejen – et svendestykke for Dansk Autoværn A/S
07-09-2016
Dansk Autoværn A/S har for Vejdirektoratet skabt Danmarks smukkeste motorvej i samarbejde med en lang række arkitekter, ingeniører og entreprenører. Et svendestykke i Dansk Autoværns 80 årige historie.
Læs hele nyheden
Gadekær i Grumløse, blev forskønnet med træautoværn fra Dansk Autoværn A/S
17-06-2016
Vordingborg Kommune kontaktede Dansk Autoværn A/S i forbindelse med et forskønnelsesprojekt i Grumløse.
Læs hele nyheden
Dansk Autoværn sikrer trafikken ved bygning af regnvandstunnel i Hellerup
30-05-2016
Hellerup har været hårdt ramt af oversvømmelser i forbindelse med selv mindre regnskyl. Samtidig belastes badevandets kvalitet når spildevand iblandet regnvand udledes i Øresund.
Læs hele nyheden
Dansk Autoværn har fået en ny omfattende hjemmeside
20-04-2016
Vi er glade for at kunne lancere vores nye responsive hjemmeside. Siden er blevet udbygget med en række nye faciliteter og spændende muligheder og med de små 100 undersider, er der meget at hente.
Læs hele nyheden
Dansk Autoværn sørger for sikkerhed på Jyllandsringen
13-04-2016
Federation Internationale de L’Automobile har skærpet sikkerhedsreglerne på racerbaner. Det betyder at Jyllandsringen har måttet investere i forskellige nye sikkerhedsforanstaltninger.
Læs hele nyheden
Dansk Autoværn leverer broautoværn til 30 broer på Herning – Holstebro motorvejen
10-12-2015
Over en 2-årig periode leverer og monterer Dansk Autoværn A/S broautoværn af typen DAV H2/W2 til ca. 30 broer på den nye Herning – Holstebro motorvej. Broautoværnet er et af de nyeste broautoværn fra Dansk Autoværn og er både crash testet og CE-mærket efter gældende EU normer.
Læs hele nyheden
Dansk Autoværn A/S ansætter afdelingsleder på Sjælland
23-11-2015
Den 1. november 2015 tiltrådte Michael Larsen som afdelingsleder for Dansk Autoværns afdeling i Bjæverskov på Sjælland. Michael Larsen kommer fra en stilling som afdelingsleder ved Petri & Haugsted A/S, hvor han har været i 11 ½ år og arbejdet med ledelse inden for entreprenørbranchen.
Læs hele nyheden
Godt samarbejde om arkitekttegnet støjskærmsløsning på Silkeborg Motorvejen
13-11-2015
Dansk Autoværn har i flere måneder været i gang med at montere den 5.200 meter lange, arkitekttegnede støjskærmsløsning på Silkeborg Motorvejen. Projektet skrider planmæssigt frem og skal stå klar i juni 2016.
Læs hele nyheden
Støjskærm etableret på Langeskov Station under store sikkerhedsforanstaltninger
27-10-2015
Dansk Autoværn har i september måned etableret støjskærm på den nye Langeskov Station imens togene har passeret i høj fart og kørestrøms ledninger har været spændingsførende. Det har krævet store sikkerhedsforanstaltninger og høj ekspertise
Læs hele nyheden
Sydmotorvejen fra Lellinge til Rødbyhavn opgraderes
19-10-2015
Dansk Autoværn skal for Vejdirektoratet stå for opgradering og fornyelse af vejautoværn på eksisterende til- og frakørselsramper på Sydmotorvejen (M30 fra Lellinge Nord til Rødbyhavn Syd).
Læs hele nyheden
Dansk Autoværn sikrer god trafikafvikling på Assens havn
29-06-2015
Dansk Autoværn har leveret 234 m dobbeltsidet træautoværn til transportvej på Assens Havn.
Læs hele nyheden
Nye leverancer til højhastighedsjernbane
18-06-2015
Dansk Autoværn fortsætter leverancerne til den nye højhastighedsjernbane, som etableres på strækningen, København-Ringsted. Denne gang leveres 5.000 m vejautoværn.
Læs hele nyheden
2.100 m vejautoværn til højhastighedsjernbane
15-06-2015
Dansk Autoværn leverer 2.100 m vejautoværn til motorvejen på strækningen Avedøre Havnevej i Hvidovre Kommune til Brøndbyvester Boulevard i Brøndby Kommune.
Læs hele nyheden
Dansk Autoværn søger Økonomi og IT elev
04-06-2015
Fremtiden er foran dig! Ønsker du en uddannelse, hvor du kommer ind i kernen af en mellemstor virksomhed – så får du her muligheden.
Læs hele nyheden
5 vejbærende broer med Dansk Autoværn løsninger
24-04-2015
Dansk Autoværn leverer løsninger til 5 vejbærende broer i forbindelse med elektrificering af jernbanen fra Køge Nord til Næstved.
Læs hele nyheden
Dansk Autoværn leverer igen til højhastighedsjernbane
24-04-2015
Dansk Autoværn har solidt fat i leverancerne til den nye højhastighedsjernbane. Jernbanen etableres på strækningen, København-Ringsted, og denne gang leverer DAV en lang række produkter og løsninger til strækningen Solrød-Ringsted.
Læs hele nyheden
Dansk Autoværn A/S får ny adm. direktør
16-04-2015
Den 1. maj 2015 tiltræder Ulrik Toft Marcussen som ny adm. direktør i Dansk Autoværn A/S.
Læs hele nyheden
Køge Bugt motorvejens udvidelse
09-04-2015
Dansk Autoværn leverer til 2. etape af Køge Bugt motorvejens udvidelse
Læs hele nyheden
Nyt broautoværn fra Dansk Autoværn til 18 broer på Lolland-Falster
19-01-2015
I forbindelse med opgradering af den eksisterende jernbane til højhastighedsbane mellem Ringsted og Femern skal broerne på strækningen tilpasses eller fornyes for at gøre plads til den planlagte elektrificering. Dansk Autoværn leverer til E3001 på Lolland
Læs hele nyheden
Dansk Autoværn leverer tavleportaler til Køge Bugt motorvejen
12-12-2014
Dansk Autoværn har leveret og monteret tavleportaler til M. J. Eriksson A/S på udvidelsen af Køge Bugt motorvejen.
Læs hele nyheden
Dansk Autoværn leverer en lang række produkter til højhastigheds jernbane
26-11-2014
Parallel med Køge Bugt motorvejen etablerer Banedanmark en højhastigheds jernbane, der skal køre fra København til Ringsted. Dansk Autoværn har indgået aftale med Züblin A/S om en lang række produkter til entreprisen TP40.
Læs hele nyheden
Nyt broautoværn fra Dansk Autoværn allerede monteret på en lang række broer i Danmark
11-11-2014
Dansk Autoværn lancerede i maj måned et helt nyt broautoværn under navnet: ”DAV H2/W2”. Broautoværnet opfylder nye EU krav, er crash testet og CE certificeret og indtager nu i stigende omfang de danske veje og broer.
Læs hele nyheden
Dansk Autoværn leverer igen til Frederiksundsmotorvejen
07-11-2014
Dansk Autoværn fortsætter det gode samarbejde med Van Gelder/TBI Infra på Frederiksundsmotorvejens forlængelse etape 2, motorvejen E1220.001.
Læs hele nyheden
Dansk Autoværn A/S fortsætter leverancerne til Aarhus Letbane
06-10-2014
Dansk Autoværn har fået yderligere leverancer til Aarhus Letbane og leverer i 2014 ca. 2.600 meter personrækværk til 7 broer.
Læs hele nyheden
To store ordrer til Dansk Autoværn
30-09-2014
Dansk Autoværn A/S har i skarp konkurrence med internationale leverandører vundet to store ordrer på den nye motorvej rundt om Silkeborg.
Læs hele nyheden
Dansk Autoværn A/S leverer specialudviklede trafikmoduler til Silkeborg Kommune
16-09-2014
Under navnet ”Silkeborg Modulet” har Dansk Autoværn A/S specialudviklet trafikmoduler til Silkeborg kommune. Silkeborg Kommune har mange smalle vejstrækninger og havde brug for et Helleanlæg med en bredde på 1,6 meter frem for de normale 2 meter. Det har
Læs hele nyheden
Dansk Autoværn A/S skal levere betonautoværn
01-09-2014
Dansk Autoværn A/S skal levere betonautoværn til ny vej, der forbinder Helsingørmotorvejen med Københavns havn
Læs hele nyheden
Broautoværn DAV H2/W2 er nu CE certificeret efter EN 1317-5
13-06-2014
Læs om vores nye produkt og print produktblad og CE certifikat.
Læs hele nyheden
Nyt broautoværn med indbygget ekstra sikkerhed
16-04-2014
Dansk Autoværn lancerer igen en stor nyhed inden for broautoværn til det danske marked. Broautoværnet ”DAV H4b/W2” med øget sikkerhed indbygget er klar til det danske marked og opfylder alle nye EU krav, er crash testet og bliver CE certificeret.
Læs hele nyheden
Nyt broautoværn fra Dansk Autoværn A/S opfylder EU krav
27-03-2014
Dansk Autoværn har udviklet et helt nyt broautoværn under navnet: ”DAV H2/W2”, som er klar til at indtage det danske marked. Broautoværnet opfylder alle nye EU krav, er crash testet og bliver CE certificeret.
Læs hele nyheden
Dansk Autoværn sikrer cyklister på Vejlevej i Kolding
20-02-2014
Dansk Autoværn har leveret 108 m dobbeltsidet - og 234 m enkeltsidet træautoværn samt 256 m træskal til cykelsti på Vejlevej i Kolding.
Læs hele nyheden
Dansk Autoværn leverer i 2014 ca. 1.800 meter personrækværk til 4 broer, som etableres i forbindelse
07-02-2014
Dansk Autoværn leverer i 2014 ca. 1.800 meter personrækværk til 4 broer, som etableres i forbindelse med Aarhus Letbane.
Læs hele nyheden
Dansk Autoværn samarbejder internationalt
05-02-2014
Dansk Autoværn (DAV) samarbejder i højere og højere grad med internationale entreprenører omkring entrepriser i Danmark.
Læs hele nyheden
Miljøet i fokus
29-11-2013
DAV har netop indkøbt to nye 26 tons lastbiler. Investeringen er den første i rækken af investeringer, hvor der er særlig fokus på miljøet og nedbringelse af CO2 udslippet.
Læs hele nyheden
Udvidelse af Køge Bugt Motorvejen
25-09-2013
DAV har med M. J. Eriksson A/S indgået aftale om levering og montering af portaler, skilte og kantpæle på entrepriserne 1052.001 nordlig strækning, 1052.002 sydlig strækning og 1052.100 Karlstrup Mose.
Læs hele nyheden
DAV leverer til Femern Sund & Bælt
25-09-2013
DAV har med MSE A/S indgået aftale om levering og montering af stålautoværn i forbindelse med opgradering af B1-vejen i Rødby Havn.
Læs hele nyheden
DAV valgt til 12 broer
14-08-2013
DAV valgt til 12 broer Udvidelse af M10 fra Greve nord til Solrød syd er projekteret og DAV er af Züblin A/S valgt til levering af ca. 1 km broautoværn til i alt 12 broer
Læs hele nyheden
Ny type støjskærm til Vestvolden i Rødovre
15-07-2013
Ny type støjskærm til Vestvolden i Rødovre DAV har for Per Aarsleff A/S stået for levering og montering af støjskærm langs Motorring 3
Læs hele nyheden
DAV leverer bro- og autoværn til en af Danmarks mest trafikerede strækninger
15-07-2013
DAV leverer bro- og autoværn til en af Danmarks mest trafikerede strækninger Den 4 km lange strækning mellem motorvejskryds Taastrup og forbindelsesanlægget mellem M4 og Frederikssundmotorvejen udbygges fra 4 til 6 spor
Læs hele nyheden
DAV leverer bro- og autoværn til nyt motorvejskryds i Ballerup
15-07-2013
DAV leverer bro- og autoværn til nyt motorvejskryds i Ballerup DAV opsætter ca. 7,5 km autoværn og 300 m broautoværn ved nyt motorvejskryds i Ballerup.
Læs hele nyheden

Kontakt os i dag

Kontakt os gerne for hjælp eller rådgivning på telefon 86 82 29 00 

eller Kontakt os her

​Firmainformation

Dansk Autoværn A/S

CVR: 34991014

Adresseinformation

Tietgensvej 12 - 8600 Silkeborg

Pilebækvej 5 - 4632 Bjæverskov

Kontaktinformation

Telefon: +45 86 82 29 00

E-mail: info@davas.dk