Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

dk-flag   se-flag

Ring til os på Tlf. 

86 82 29 00​

MILEWIDE har leveret over 1.000 master til Essingeleden E4 og Kristinebergsmotet i Stockholm

MILEWIDE har leveret massivt til Essingeleden E4 og Kristinebergsmotet i Stockholm og leverancerne fortsætter. Over 1.000 lysmaster og pullerter er leveret indtil nu, og MILEWIDE har dermed sat et solidt aftryk på Sveriges mest trafikerede vej.

MILEWIDE - dansk design vejudstyr

Essingeleden E4 var det første store vejprojekt MILEWIDE fik ordre på i Sverige. Trafikverket var forud for valget af MILEWIDE i Danmark for at se danske vejprojekter med MILEWIDE. Sveriges mest trafikerede vej med ca. 160.000 køretøjer i døgnet skulle have en fleksibel og anderledes løsning, og det var vigtigt at finde en leverandør, der kunne fortsætte leverancerne til de udvidelser, der måtte komme. MILEWIDE får stadig ordrer på leverancer til Stockholm.

Unik designløsning

MILEWIDEs fleksible designløsning inden for vejudstyr, består af en mast, der via et indbygget skinnesystem kan benyttes til påmontering af belysning, lysregulering, vejskilte, diverse beslag m.v. Beslagene sidder skjult, og designet er dermed enkelt og smukt. Samtidig er det anodiserede aluminium, som systemet er konstrueret i vejrbestandigt, og gør at masterne forbliver uændrede og uden tæring. Systemet er designet af arkitekt Knud Holscher og gennemtænkt ned til mindste detalje.

Systemet blev oprindelig udviklet til en dansk designkonkurrence, som det danske Vejdirektorat udbød sammen med Dansk Design Center i 1995. MILEWIDE blev vinderen af konkurrencen og de første i verden, der producerede et sammenhængende produktsortiment af vejudstyr.

Høj sikkerhed med MILEWIDE

Ud over det unikke design, er der også indbygget høj sikkerhed i MILEWIDE systemet.

Aluminiumskonstruktionen er designet til at modstå påkørsler med hastigheder op mod 100 km/t, hvor nogle master er designet til at knække med det samme og andre til det modsatte for at nedbringe køretøjets hastighed. MILEWIDE mastens eftergivelighed øger sikkerheden på vejene, og kan derved nedbringe antallet af voldsomme ulykker.


MILEWIDE systemet


MILEWIDE systemet

Kontakt os i dag

Kontakt os gerne for hjælp eller rådgivning på telefon 86 82 29 00 

eller Kontakt os her

​Firmainformation

Dansk Autoværn A/S

CVR: 34991014

Adresseinformation

Tietgensvej 12 - 8600 Silkeborg

Pilebækvej 5 - 4632 Bjæverskov

Kontaktinformation

Telefon: +45 86 82 29 00

E-mail: info@davas.dk