Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

dk-flag   se-flag

Ring til os på Tlf. 

86 82 29 00​

Dansk Autoværn eneforhandler af ny støjskærm


Naturawall støjskærm - stor lyddæmpning

Naturawall støjskærm består af varmgalvaniserede stålpaneler, der er fyldt op med muld. Mulden giver lyddæmpning og mulighed for plantning af hæk, blomster eller lign. Beplantningen laves trinvist i skærmen og gør, at den hurtigt bliver grøn/blomstrende. Skærmens individuelle opbygning giver mulighed for at få det udtryk, man ønsker samtidig med, at lyddæmpningen på op til 67 dB er betragtelig. Skærmen fås i et utal af højder og bredder og kan dertil produceres i specialstørrelser.

Miljøvenlig løsning

Naturawall støjskærm giver således flere kvadratmeter til beplantning, som blandt andet er med til at nedsætte luftforureningen. Beplantningen øger muligheden for, at insekter, småfugle, padder mv. kan leve i området. Skærmen kan genbruges, hvis den fjernes/flyttes, og stålkonstruktionen er varmgalvaniseret og modstandsdygtig overfor det danske vejr.

Nem etablering

Skærmen kræver ikke et fundament, men kun en gruspude, og er dermed nem og hurtig at etablere. Dansk Autoværn står for hele opsætningen inklusiv jord og planter, hvis det ønskes, og stålpanelerne kan leveres malet i standard ralfarver.


støjskærm


støjskærm


støjskærm

Kontakt os i dag

Kontakt os gerne for hjælp eller rådgivning på telefon 86 82 29 00 

eller Kontakt os her

​Firmainformation

Dansk Autoværn A/S

CVR: 34991014

Adresseinformation

Tietgensvej 12 - 8600 Silkeborg

Pilebækvej 5 - 4632 Bjæverskov

Kontaktinformation

Telefon: +45 86 82 29 00

E-mail: info@davas.dk