Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

dk-flag   se-flag

Ring til os på Tlf. 

86 82 29 00​

Dansk Autoværn leverer broautoværn til 30 broer på Herning – Holstebro motorvejen

broautoværn


Over en 2-årig periode leverer og monterer Dansk Autoværn A/S broautoværn af typen DAV H2/W2 til ca. 30 broer på den nye Herning – Holstebro motorvej. Broautoværnet er et af de nyeste broautoværn fra Dansk Autoværn og er både crash testet og CE-mærket efter gældende EU normer.


Leverance til “grøn” bro

Blandt de ca. 30 broer, som hører til 5 forskellige entrepriser er også leverancen til Lindholdtvej, som er en “grøn” bro, der udføres af MT Højgaard. Broen udføres med ny cementblanding, som udleder mindre CO2, og som er del af et fireårigt forsknings- og udviklingsprojekt, som har til formål at nedbringe CO2 udledningen i betonproduktionen.


Stor fleksibilitet i samarbejdet

Det kræver stor fleksibilitet og et godt samarbejde at få broautoværn monteret på broerne. Værnene monteres på de store broer lige efter afformning af betonen, og tidspunktet for det kan ofte rykke sig i forhold til vejret m.v. Dansk Autoværn har en del montagesjak og kan derfor tilbyde en stor fleksibilitet i samarbejdet, der gør, at det sjældent bliver et problem at tilpasse montagen i forhold til, hvad der passer entreprenørerne bedst.

Leverancen

Leverancen består samlet set af ca. 4.000 m DAV H2/W2 broautoværn, ca. 300 m banerækværk og omkring 230 fundamenter for montering af rækværkerne, udenfor kantbjælkerne på broerne.

Kontakt os i dag

Kontakt os gerne for hjælp eller rådgivning på telefon 86 82 29 00 

eller Kontakt os her

​Firmainformation

Dansk Autoværn A/S

CVR: 34991014

Adresseinformation

Tietgensvej 12 - 8600 Silkeborg

Pilebækvej 5 - 4632 Bjæverskov

Kontaktinformation

Telefon: +45 86 82 29 00

E-mail: info@davas.dk