Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

dk-flag   se-flag

Ring til os på Tlf. 

86 82 29 00​

Dansk Autoværn leverer en lang række produkter til højhastigheds jernbane

arallel med Køge Bugt motorvejen etablerer Banedanmark en højhastigheds jernbane, der skal køre fra København til Ringsted. Dansk Autoværn har indgået aftale med Züblin A/S om en lang række produkter til entreprisen TP40.


Miljøhensyn højt prioriteret

Af miljøhensyn ønsker man at lastbiltrafikken mindskes og erstattes af jernbanetrafik. Derfor etableres der en højhastighedsbane, som skal stå klar i 2016. Forventningen til jernbanen er, at den skal afvikle 5 godsbanetog i timen. Det vil give en stor miljøforbedring, og derfor er det et højt prioriteret projekt.


Züblin A/S er godt tilfredse med Dansk Autoværn

Projektchef fra Züblin A/S, Christian Spang-Thomsen siger om grunden til, at de valgte Dansk Autoværn til projektet: ”Dansk Autoværn har et godt renommé, og vi kender dem fra mange andre projekter. De leverer et godt stykke arbejde, er til at stole på, og så har de konkurrencedygtige priser. Dertil kommer, at de kunne levere alle dele til leverancen, så vi ikke skulle entrere med flere”.


Dansk Autoværn leverer i forvejen broautoværn til Züblin A/S på Køge Bugt Motorvejen. Ordren til højhastigheds jernbanen omfatter både broautoværn, stirækværker, banerækværker, ballastskot og betonfundamenter og vedr. entreprisen TP40, som er strækningen fra Ishøj til Solrød Syd.

Kontakt os i dag

Kontakt os gerne for hjælp eller rådgivning på telefon 86 82 29 00 

eller Kontakt os her

​Firmainformation

Dansk Autoværn A/S

CVR: 34991014

Adresseinformation

Tietgensvej 12 - 8600 Silkeborg

Pilebækvej 5 - 4632 Bjæverskov

Kontaktinformation

Telefon: +45 86 82 29 00

E-mail: info@davas.dk