Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

dk-flag   se-flag

Ring til os på Tlf. 

86 82 29 00​

Nyt broautoværn fra Dansk Autoværn allerede monteret på en lang række broer i Danmark

Nyt broautoværn fra Dansk Autoværn allerede monteret på en lang række broer i Danmark

Dansk Autoværn lancerede i maj måned et helt nyt broautoværn under navnet: ”DAV H2/W2”. Broautoværnet opfylder nye EU krav, er crash testet og CE certificeret og indtager nu i stigende
omfang de danske veje og broer.

Fordel ved renoveringsopgaver

Broautoværnet erstatter det tidligere meget anvendte S100 broautoværn. DAV H2/W2 kan som noget helt unikt anvendes ved renoveringsopgaver på broer, hvor der er anvendt S100 broautoværn. Det skyldes, at konstruktionen er opbygget med samme septerafstand og med brug af samme boltedimensioner. Det giver en økonomisk fordel og sikrer en hurtig montage, der understøtter en høj trafiksikkerhed.

Leverancer

DAV H2/W2 er bl.a. leveret til: Vedligeholdelsesudbud Bygværker 2013 VD både 50-0-003.00 og 60-077.00, 2 nye flexbroer ved Give, Holbæk Motorvejen ved Vallensbækgrenen, Nykøbingvej over Skjolds løb/Avdebo Pumpekanal og Tuse Lågevej/Nykøbingvej ved Kalve Å, og der er en lang række i ordrebogen.

Optimal arbejdsbredde

Arbejdsbredden er minimeret, så broautoværnet kan klassificeres med arbejdsbredden W2. Samtidig sikrer et nyt deformationsbeslag at ASI-værdien kan klassificeres til ASI B, uden det påvirker styrkeniveauet. Broautoværnet sikrer et meget kontrolleret forløb efter en eventuel påkørsel, og dermed er der mindre risiko for skade på fører, passagerer og andre trafikanter.

Ekstra sikkerhed med DAV H4b/W2

Dansk Autoværn lancerede i samme familie i foråret også broautoværnet DAV H4b/W2.
DAV H4b/W2 har samme udtryk, som DAV H2/W2, men har ekstra sikkerhed indbygget. Det er crash testet med en 900 kg personbil og 38 tons lastbil og anvendes til konstruktioner, hvor der er øget krav til sikkerheden. Det kan være på broer over jernbanelegemer eller broer, hvor et gennembrud af broautoværnet ved påkørsel vil være særlig kritisk for miljøet, føreren eller for andre trafikanter.

Kontakt os i dag

Kontakt os gerne for hjælp eller rådgivning på telefon 86 82 29 00 

eller Kontakt os her

​Firmainformation

Dansk Autoværn A/S

CVR: 34991014

Adresseinformation

Tietgensvej 12 - 8600 Silkeborg

Pilebækvej 5 - 4632 Bjæverskov

Kontaktinformation

Telefon: +45 86 82 29 00

E-mail: info@davas.dk