Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

dk-flag   se-flag

Ring til os på Tlf. 

86 82 29 00​

Dansk Autoværn A/S leverer specialudviklede trafikmoduler til Silkeborg Kommune

 ​

Under navnet ”Silkeborg Modulet” har Dansk Autoværn A/S specialudviklet trafikmoduler til Silkeborg kommune. Silkeborg Kommune har mange smalle vejstrækninger og havde brug for et Helleanlæg med en bredde på 1,6 meter frem for de normale 2 meter. Det har Dansk Autoværn udviklet, og de er allerede placeret en række steder i kommunen.


Kort montagetid og højere trafiksikkerhedCivilingeniør Gitte Merstrand fra Silkeborg Kommune, Vej og Trafik udtaler om trafikmoduler fra Dansk Autoværn: ”Vi har rigtig gode erfaringer med trafikmoduler fra DAV. Dels er de en økonomisk fordelagtig løsning for os, og dels er de hurtige at etablere og nemme at flytte, hvis trafikanterne ændrer vaner. Den helt store fordel er dog den høje trafiksikkerhed, som vi opnår. Vi kan etablere et helleanlæg på ca. en time mod normalt 3-4 dage ved in situ løsninger. Det betyder, at vores folk ikke skal opholde sig på de ofte farlige vejstrækninger i lang tid, og fremkommeligheden på vejene belastes ikke unødigt.”

Mange smalle vejstrækninger i Silkeborg
Gitte Merstrand fortsætter: ” Vi har mange smalle vejstrækninger i Silkeborg, hvor de store moduler ikke kan placeres, og hvor det giver problemer om vinteren med sneplovene. Afstribningen omkring hellen vil signalere et bredere støttepunkt, men fysisk kan større køretøjer passere under hensynstagen til de krydsende lette trafikanter. Vi er meget tilfredse med Silkeborg Modulet.”

Kontakt os i dag

Kontakt os gerne for hjælp eller rådgivning på telefon 86 82 29 00 

eller Kontakt os her

​Firmainformation

Dansk Autoværn A/S

CVR: 34991014

Adresseinformation

Tietgensvej 12 - 8600 Silkeborg

Pilebækvej 5 - 4632 Bjæverskov

Kontaktinformation

Telefon: +45 86 82 29 00

E-mail: info@davas.dk