Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

dk-flag   se-flag

Ring til os på Tlf. 

86 82 29 00​

210 lejligheder får stålaltaner fra Dansk Autoværn A/S

Dansk Autoværn A/S har vundet sin første store ordre på levering og montering af stålkonstruktioner til byggebranchen. 210 stålaltaner skal leveres og monteres i Skovbærparken i Haderslev, og Dansk Autoværn er klar til at byde på andre store stålentrepriser i byggebranchen.


Kvalitet og stærk projektledelse


Dansk Autoværn har i mere end 80 år leveret stål- og betonkonstruktioner til vejprojekter og har nu udbygget forretningskonceptet med stålkonstruktioner til byggeriet. ”Det ligger lige for, at gå ind på det marked,” udtaler adm. direktør i Dansk Autoværn, Ulrik Toft Marcussen. ”Vi er stærke på vores kvalitet, på montage og på prisen og den erfaring, vi har igennem rigtig mange år på markedet i Danmark inden for vejprojekter, overfører vi nu til byggeriet med kundetilpassede stålkonstruktioner.”


Jorton kender Dansk Autoværn


Jorton, som er hovedentreprenør på projektet i Skovbærparken, kender Dansk Autoværn rigtig godt fra samarbejde på adskillige vejprojekter. Leverancen består af 210 stålaltaner med tilhørende rækværk og bærende søjler samt montage. Leverancen skal leveres over de næste to år og er en del af et nedrenoveringsprojekt, hvor 342 lejligheder bliver til 210 samt 35 rækkehuse.Kontakt os i dag

Kontakt os gerne for hjælp eller rådgivning på telefon 86 82 29 00 

eller Kontakt os her

​Firmainformation

Dansk Autoværn A/S

CVR: 34991014

Adresseinformation

Tietgensvej 12 - 8600 Silkeborg

Pilebækvej 5 - 4632 Bjæverskov

Kontaktinformation

Telefon: +45 86 82 29 00

E-mail: info@davas.dk