Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

dk-flag   se-flag

Ring til os på Tlf. 

86 82 29 00​

Montage

​Montagearbejder i vejsektoren kræver specialviden, erfaring og ekspertise, og det besidder vi. Vores målsætning er høj kvalitet, fleksibilitet samt levering til tiden. Vi overholder alle krav til sikkerhed i forhold til trafikanter og medarbejdere og samarbejder bredt med kunder og myndigheder. Vi gennemfører montageopgaver med stor præcision og med fokus på økonomi og vedligeholdelse.


Sikkerhed

Alle vores montører er specialuddannede og har deltaget i kurser der kvalificerer dem til at arbejde på det statslige og kommunale vejnet samt ved jernbanen for Banedanmark. De er rutinerede og har mange års erfaring, hvilket gør dem i stand til at agere korrekt under alle typer af montageopgaver.

Vi søger desuden hele tiden igennem samarbejde at mindske det fysiske og psykiske pres på vores montører. Det gør, at vores montører bevarer roen og overblikket under selv meget vanskelige opgaver.

​Vi benytter kvalitetsmaskiner og –udstyr, som løbende kontrolleres og efterses. Arbejdspladserne indrettes og planlægges omhyggeligt, så vores montører har gode arbejdsforhold hvilket i sidste ende sikrer en høj kvalitet for vores kunder.

Vores produkter:​

  • Stålauto​værn​

​Firmainformation

Dansk Autoværn A/S

CVR: 34991014

Adresseinformation

Tietgensvej 12 - 8600 Silkeborg

Pilebækvej 5 - 4632 Bjæverskov

Kontaktinformation

Telefon: +45 86 82 29 00

E-mail: info@davas.dk